Prezentarea generală a companiei

Ajutam afacerea dvs. sa creasca.

Efectuam evidenta contabila sintetică şi analitică pentru societăţi comerciale mici şi mijlocii din orice domeniu de activitate economică finalizate prin întocmirea si depunerea raportarilor lunare, trimestriale si anuale obligatorii si conforme legislatiei în vigoare.

Citeste mai departe...

Cu noi se vad detaliile.

In vederea cresterii eficientei activitatii va oferim servicii de administrare de personal si payroll, serviciile noastre asigurandu-va calculul salarial precis si conform legislatiei in vigoare, generarea rapida si standardizata atat a statelor de plata cat si a documentelor salariatilor.

Citeste mai departe...

Puterea noastra, cifrele tale.

Ne concentrăm pe înțelegerea nevoilor dvs. individuale de afaceri. Fie ca sunteti un proprietar al unei afaceri, filială a unei companii internaționale, o mică afacere gata să crească sau o persoana care desfășoară activități independente, suntem aici pentru a vă ajuta. 

Citeste mai departe...

Contabilitate in cloud

Serviciul "Contabilitate in cloud" este solutia ideala pentru automatizarea activitatii comerciale.
Documente: Acopera integral documentele specifice in lucrul cu tertii (clienti, furnizori), comenzi, plati, incasari,contracte, declaratii vamale de import, facturi.
Resurse umane: Cu acest serviciu inregistrezi rapid contracte de munca, obtii diferite adeverinte, decizii si acte aditonale pentru salariati.
Salveaza timp! Nu trebuie sa alergi toata ziua cu tot felul de chitante; este deajuns sa le scanezi si noi vom prelucra documentele.

Citeste mai departe...

contabilitate profit

Servicii Contabile Profesionale pentru Succesul Financiar al Afacerii Tale

Expert Consult Banner este aici să răspundă nevoilor tale cu servicii contabile profesionale, oferindu-ți un avantaj competitiv și asigurându-ți succesul financiar deplin.

Dedicarea față de Clienți

Suntem dedicați în furnizarea de servicii de primă clasă tuturor clienților noștri. Experiența și expertiza noastră sunt valoroase pentru diverse tipuri de afaceri, de la persoane fizice cu activități independente până la mari companii din diferite domenii. Oferim o gamă completă de servicii contabile, fiscale și de consultanță, asigurându-ne că rămânem competitivi cu tarifele noastre.

Metoda Noastră de Lucru

Oferim consultanță de înaltă calitate livrată într-un mod clar și prietenos, pentru a vă ajuta să îmbunătățiți afacerea dumneavoastră. Clienții noștri se bazează pe noi pentru a le oferi asistența profesională de care au nevoie. Ne bazăm pe comunicare transparentă și informăm clienții în timp util și corect. Suntem proactivi și ne asigurăm că aceștia se pot concentra pe afacerea lor. Expertiza noastră este folosită pentru a finaliza lucrări rapid și precis, având în vedere specificul afacerii dumneavoastră.

Depășirea Așteptărilor

Întotdeauna ne propunem să depășim așteptările clienților noștri. Venim în întâmpinarea lor cu consultanță de calitate superioară, servicii personalizate și comisioane competitive. Alegându-ne, beneficiați de un partener de încredere, care vă oferă servicii excelente la un preț just. În structura noastră de prețuri nu există taxe ascunse, iar tarifele sunt stabilite în funcție de activitatea dumneavoastră și codul CAEN specific.

Expert Consult Banner este alegerea ideală pentru servicii contabile profesionale și consultanță de încredere. Împreună, vom asigura succesul financiar și dezvoltarea durabilă a afacerii tale.

Beneficile contabilitatii in CLOUD

Flexibilitate maxima. Gestionati facturile ,chitantele si nir-uri-le dvs. Oricand prin acces de la distanta folosind mai multe dispozitive.
Flexibilitate maxima.
Gestionati facturile ,chitantele si NIR-urile dvs. oricand prin acces de la distanta, folosind mai multe dispozitive.
Update de software. Munca in cloud te asigura ca ai intotdeauna cele mai recente caracteristici.
Update de software.
Munca in cloud te asigura ca ai intotdeauna cele mai recente versiuni si update-uri.
Compatibilitate perfecta. Poti sa reiei munca de unde ai ramas cu cele mai recente date pe toate dispozitivele.
Compatibilitate perfecta.
Poti sa reiei munca de unde ai ramas cu cele mai recente date pe toate dispozitivele.
Poti lucra in timp real. Tu si noi putem lucrua din acelasi set de date.
Poti lucra in timp real.
Tu si noi putem lucra cu acelasi set de date.
Backup automat. Pastreaza in siguranta datele.
Backup automat.
Pastreaza in siguranta datele.
Nivel de securitate crescut. Toate datele transferate on-line sunt criptate cu criptare SSL 256 biti.
Nivel de securitate crescut.
Toate datele transferate on-line sunt criptate cu criptare SSL 256 biti.

Recomandare

"Niciodată să nu spui că un contabil aduce credit profesiei sale; un contabil bun aduce debite profesiei sale."

Charles J.C. Lyall

 

 

 

128
Parteneri
25
Experienta
78
Domenii de activitate
15
Servicii oferite