Despre noi. Expert Consult Banner asigura servicii de contabilitate

contabilitate profit

Expert Consult Banner

Prezentarea generală a companiei

Expert Consult Banner vine in intampinarea necesitatilor dvs cu servicii contabile profesionale pentru a va asigura un succes financiar deplin si pentru a fi cu un pas inaintea concurentei. Suntem dedicati in furnizarea unor servicii de primă clasă pentru toți clienții noștri. Expertiza și experiența noastră sunt foarte utile pentru toate tipurile de afaceri, de la persoane fizice care desfășoară activități independente, pana la mari companii din diferite domenii. Oferim o gamă completă de contabilitate, fiscalitate și servicii de consultanță pentru clienții care au nevoie de servicii remarcabile în timp ce suntem competitivi cu taxele noastre.

Citeste mai departe...

Oferim servicii de contabilitate si fiscalitate.

Oferim o gamă completă de servicii de contabilitate pentru întreprinderile mici, si mijlocii, organizații și persoane fizice. Servicii contabile personalizate pentru fiecare client.
Clientii nostri cauta servicii de contabilitate si de fiscalitate pentru a pregati declaratiile fiscale din care sa reiasa o suma cat mai mica de plata sau o suma cat mai mare de restituit. cu riscuri "0".
Oferim servicii de evidente contabile pentru societati mici si mijlocii, cu noi se platesc cele mai mici taxe si impozite. respectand cadrul legal.
Asiguram la timp rapoarte financiare pe care să le oferiti actionariatului , băncilor, investitorilor sau altora.
Oricare ar fi nevoile dvs., vă oferim cel mai adecvat serviciu pentru dvs.

Totul la un preț competitiv rezonabil!

Pur și simplu nu vă pregătim declarațiile fiscale!

Abordarea noastră este diferită în mod unic de abordarea istorică oferită de majoritatea altor firme de contabilitate - o abordare care se concentrează pe locul în care te duci și nu neapărat unde ai fost deja.
Vă putem ajuta să câștigați un avantaj distinct față de concurenți, minimizând impozitele dvs. și maximizând beneficiile fără taxe pe care le puteți primi.
Pregătim situații financiare istorice și prognozate pentru băncile și investitorii dvs. pentru a vă îmbunătăți capacitatea de a împrumuta sumele de care aveți nevoie.
Vă oferim confortul de care aveți nevoie pentru a cunoaște activitatea angajatiilor dvs.
Asiguram rapoarte contabile  în timp real la întrebări sau răspunsuri la problemele care pot apărea, oferim economii, timp mai mic și avantaj competitiv!
Suntem în creștere și căutăm să facem afaceri cu tine. Sunați-ne pentru a vedea dacă putem ajuta!


Luiza Banner

Are calitatea de membru al Corpului Expertilor Contabili si membru al Contabililor Autorizati din Romania desfasurandu-si activitatea in baza autorizatiei C.E.C.C.A.R.  seria A numarul 9118 din 1995.

Cu o experienta de peste 20 de ani putem realiza diagnosticul financiar al organizaţiei dvs pentru a va pune la dispozitie baza de informatii necesara pentru proiectiile anului viitor.

Expert Contabil & Consultant fiscal

Luiza Banner – Expert Contabil & Consultant fiscal
 ·    din 2007 - Consultant Fiscal atestat de Camera Consultantilor Fiscali
·    din 1995  - Expert contabil atestat de Corpul Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR)

·      20 ani de experienta profesională
·      În perioada 1992 - 2005 contabil-şef si director financiar la diverse companii (UGIR –Bucuresti, GREY Bucuresti, Mercury Promotions,AEGEF Group, CRISTALEX’94 SRL, Pro Brands SRL,Grup Promoterm, altele)
·      Absolvent ASE Bucureşti Facultatea de Management Ind. 1992, anterior Liceul economic nr.1 Bucuresti - profil Contabilitate  1986

Echipa Expert Consult Banner

Este formata in prezent din experti contabili, economisti licentiati, absolventi ai Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finante Banci sau ai Facultatii de Contabilitate si Informatica de Gestiune sub directa coordonare a expertului contabil, Luiza Banner.

Expert Consult Banner vine in intampinarea necesitatilor dvs cu servicii contabile profesionale pentru a va asigura un succes financiar deplin si pentru a fi cu un pas inaintea concurentei.

 


Servicii contabile profesionale 

Expert Consult Banner vine in intampinarea necesitatilor dvs cu servicii contabile profesionale pentru a va asigura un succes financiar deplin si pentru a fi cu un pas inaintea concurentei.

Suntem dedicati in furnizarea unor servicii de primă clasă pentru toți clienții noștri

 •  Clienții noștri

Expertiza și experiența noastră sunt foarte utile pentru toate tipurile de afaceri, de la persoane fizice care desfășoară activități independente, pana la mari companii din diferite domenii. 
Oferim o gamă completă de contabilitate, fiscalitate și servicii de consultanță pentru clienții care au nevoie de servicii remarcabile în timp ce suntem competitivi cu taxele noastre. 

 • Metoda noastră
 • Noi oferim consultanță de înaltă calitate livrate într-o manieră clară și prietenoasa pentru a ajuta la îmbunătățirea afacerii dumneavoastră. 
  Clienții noștri se bazează pe noi pentru a le oferi ajutorul profesionist de care au nevoie. Ei au încredere în noi pentru ca ii informam la timp si corect  și se așteaptă ca noi să fim pro-activi în orice moment, astfel încât acestia să se poată concentra asupra afacerii lor. 

Expertiza Expert Consult Banner este utilizata în scopul de a finaliza lucrările rapid și precis. De a cunoaște natura afacerii dvs. ne propunem de a deveni un membru de valoare al echipei firmei dvs. 

Întotdeauna ne propunem să depășim așteptările clientilor nostri.

 • Preturile noastre
 • Clientii vin de multe ori la noi pentru a înlocui un contabil existent. Ei ne-au ales pentru o mai bună consiliere pro-activa, serviciile personale și ca un beneficiu suplimentar, comisioane mai mici. 
  Scopul nostru este de a oferi un serviciu excelent la un preț competitiv. Nu există taxe ascunse în structura noastră prețurile  sunt stabilite in functie de activitatea dvs (cod CAEN) . 

Pregătirea ExpertConsult Banner în Implementarea Serviciilor de Contabilitate Externalizate în Era Inteligenței Artificiale

ExpertConsult Banner (https://contabilitateprofit.ro/) este o firmă de contabilitate care își dă seama de importanța inteligenței artificiale în evoluția serviciilor de contabilitate externalizate și se pregătește în mod activ pentru această transformare. Compania se concentrează pe următoarele aspecte pentru a se asigura că rămâne la curent cu tendințele din domeniu și poate oferi servicii competitive și de înaltă calitate în era inteligenței artificiale:

 1. Investiții în tehnologie și parteneriate strategice

ExpertConsult Banner investește în soluții tehnologice de ultimă generație și stabilește parteneriate strategice cu furnizori de tehnologie și dezvoltatori de software. Aceasta asigură că firma are acces la cele mai recente instrumente și soluții de IA pentru a îmbunătăți serviciile oferite clienților săi.

 1. Dezvoltarea competențelor angajaților

Firma acordă o mare importanță dezvoltării profesionale a angajaților și investește în formarea acestora în domeniul inteligenței artificiale, analizei datelor și utilizării noilor tehnologii în contabilitate. Acest angajament față de învățare și dezvoltare asigură că angajații ExpertConsult Banner pot răspunde eficient provocărilor și oportunităților din era IA.

 1. Adaptarea serviciilor și ofertei

ExpertConsult Banner își adaptează serviciile pentru a răspunde cerințelor și nevoilor clienților în era inteligenței artificiale. Firma își extinde portofoliul de servicii pentru a include consultanța în domeniul IA și dezvoltarea soluțiilor personalizate, astfel încât să poată răspunde în mod eficient cerințelor și așteptărilor clienților săi.

 1. Promovarea unei culturi de inovație

ExpertConsult Banner își încurajează angajații să adopte o mentalitate de deschidere și inovație, să experimenteze și să îmbrățișeze schimbările aduse de inteligența artificială. Compania promovează o cultură organizațională în care angajații sunt încurajați să își dezvolte idei, să colaboreze și să își împărtășească cunoștințele și experiența.

În concluzie, ExpertConsult Banner este o firmă de contabilitate care se pregătește în mod proactiv pentru era inteligenței artificiale, investind în tehnologie, dezvoltarea angajaților, adaptarea serviciilor și promovarea unei culturi de inovație. Această abordare strategică și angajamentul față de succesul clien

ților săi asigură că ExpertConsult Banner va rămâne un lider în furnizarea de servicii de contabilitate externalizate în era inteligenței artificiale. Prin oferirea de soluții personalizate și inovatoare, compania va continua să ajute clienții săi să își optimizeze procesele contabile, să îmbunătățească eficiența și să își maximizeze profitul.

În concluzie, inteligența artificială va influența și remodela în mod semnificativ viitorul serviciilor de contabilitate externalizate. Companiile și profesioniștii contabili trebuie să se pregătească pentru această schimbare, investind în tehnologie, dezvoltarea personalului, adaptarea modelelor de afaceri și promovarea unei culturi de inovație. ExpertConsult Banner este o firmă de contabilitate care înțelege importanța inteligenței artificiale în evoluția serviciilor de contabilitate externalizate și se pregătește activ pentru această transformare. Prin investiții în tehnologie și parteneriate strategice, dezvoltarea competențelor angajaților, adaptarea serviciilor și promovarea unei culturi de inovație, ExpertConsult Banner va rămâne un lider în furnizarea de servicii de contabilitate externalizate în era inteligenței artificiale și va continua să ofere soluții personalizate și inovatoare care să îmbunătățească eficiența și profitabilitatea clienților săi.

Beneficile contabilitatii in CLOUD

Flexibilitate maxima. Gestionati facturile ,chitantele si nir-uri-le dvs. Oricand prin acces de la distanta folosind mai multe dispozitive.
Flexibilitate maxima.
Gestionati facturile ,chitantele si NIR-urile dvs. oricand prin acces de la distanta, folosind mai multe dispozitive.
Update de software. Munca in cloud te asigura ca ai intotdeauna cele mai recente caracteristici.
Update de software.
Munca in cloud te asigura ca ai intotdeauna cele mai recente versiuni si update-uri.
Compatibilitate perfecta. Poti sa reiei munca de unde ai ramas cu cele mai recente date pe toate dispozitivele.
Compatibilitate perfecta.
Poti sa reiei munca de unde ai ramas cu cele mai recente date pe toate dispozitivele.
Poti lucra in timp real. Tu si noi putem lucrua din acelasi set de date.
Poti lucra in timp real.
Tu si noi putem lucra cu acelasi set de date.
Backup automat. Pastreaza in siguranta datele.
Backup automat.
Pastreaza in siguranta datele.
Nivel de securitate crescut. Toate datele transferate on-line sunt criptate cu criptare SSL 256 biti.
Nivel de securitate crescut.
Toate datele transferate on-line sunt criptate cu criptare SSL 256 biti.

Cand trebuie sa faci un plan de afaceri?

Creati facturi personalizate Particularizati logo, culorile si campurile de facturi. Genereaza facturi in timpul miscarii cu aplicatia mobila. colaborati cu mai multi utilizatori. Oferiti acces la angajati si contabil mentinand in acelasi timp controlul asupra informatiilor pe care le puteti vizualiza. Utilizati serviciul in timpul deplasarii. Verificati afacerea oricand, oriunde cu aplicatia mobila de pe telefon si tableta.
Atunci cand vrei sa-ţi înfiinţezi o noua firma;
Planul de afaceri se vrea a fi prima componenta a unei planificari regulate a proceselor din cadrul firmei ce se va infiinta.

Atunci cand vrei sa lansezi o noua divizie an cadrul companiei sau noi produse;
Nici o afacere noua si nici un proiect de lansare a unui nou produs nu ar trebui sa fie lansat fara un plan de afaceri bine gândit..

Atunci cand vrei sa obţii un credit bancar
Un finantator care citeste un plan de afaceri trebuie sa vada care sunt scopurile afacerii si care sunt obiectivele in urmatoarele luni sau in urmatorii ani.
Chitantele: Trimitele fara folosirea hartiei. Utilizatii telefonul pentru a capta chitantele si gestionarea cheltuielilor. Conectati-va la aplicatiile dvs. Datele de sincronizare din comertul electronic, POS-uri, salarizare si marketing Stii care este situatia afacerii tale. Se poate vedea, profitul, bilantul si zeci de rapoarte intr-un singur clic.

Atunci cand vrei sa obţii un fond nerambursabil european.
Un plan de afaceri bine scris va va permite sa aplicaai pentru finantari din surse publice sau private, astfel incat potentialii finantatori vor intelege exact oportunitătile si necesitatile ideii dvs.

Atunci cand vrei sa atragi noi investitori
Planul de afaceri destinat potentialilor finantatori trebuie sa ii convinga pe acestia de viabilitatea proiectului propus.

Atunci cand vrei sa-ti dezvolti afacerea
Afacerile au nevoie de planuri pentru a-si optimiza cresterea si dezvoltarea in concordanta cu prioritatile.

Recomandare

"Niciodată să nu spui că un contabil aduce credit profesiei sale; un contabil bun aduce debite profesiei sale."

Charles J.C. Lyall

 

 

128
Parteneri
25
Experienta
78
Domenii de activitate
15
Servicii oferite